June 16, 2024

Dafalgan, snel van je pijn af

Dafalgan is een pijnstillend medicijn dat werkt op paracetamolbasis. Het is daardoor goed in staat om je pijnklachten bij de receptoren in de hersenen aan te pakken en de symptomen van koorts te verlichten. Omdat het in meerdere doseringen verkrijgbaar is, is er altijd wel een dosering die bij jou of je gezinslid past. Wat voor veel mensen ook fijn is, is dat je kunt kiezen voor verschillende varianten wanneer het om de manier van inname gaat. Los je ze liever op in een glas water of slik je ze liever in één keer door met een paar slokken water? Vind je het prettiger om ze op je tong te laten smelten of ben je meer van mening dat de zetpilvorm het snelst effect heeft? Aan jou de keuze. Ook al is het een onschadelijke en goed te verdragen pijnstiller; altijd wordt aangeraden om met volle aandacht de tekst in de bijsluiter tot je te nemen en bij twijfel advies bij de dokter in te winnen. Bij gebruik op lange termijn kan het namelijk voor je lever toxische gevolgen hebben.

Dafalgan online bestellen

Wanneer je medicijnkastje nagenoeg leeg is en er geen pijnstiller meer in huis is te vinden, heb je op Viata.be binnen een mum van tijd je winkelmandje gevuld. Je voelt je niet zo lekker en hebt niet zoveel zin om naar de apotheek te gaan, waar je altijd zo lang op je beurt moet wachten? Dan is online bestellen een uitkomt: je hebt het de volgende dag al tot je beschikking ofwel thuis, ofwel via het afhaalpunt van je keuze. Je hoeft niet bang te zijn dat je bankgegevens op straat komen te liggen, want alle aangeboden betaalopties zijn veilig.

 

Een goed uitgeruste apotheek

Voor een verzorgingsproduct hoef je niet naar een ander winkel want ook daar voorziet Viata.be in. Het aanbod aan bekende merken is groot en de aanbiedingen die daar regelmatig op gelden, zijn aantrekkelijk. Alle producten zijn overigens door het hele jaar heen al scherp geprijsd.